Beste relatie,

Na meer dan twee decennia als werknemer gewerkt te hebben, spring ik op 1 november in het diepe en zal als zelfstandige de IT-wereld gaan ontdekken. Tijdens de afgelopen twee decennia heb ik vele klanten tijdens prachtige nationale en internationale projecten mogen adviseren, begeleiden, en vaak deze projecten mogen uitvoeren.

Deze waardevolle ervaring ga ik in het leven als zelfstandig consultant en trainer meenemen om in de toekomst met dezelfde passie klanten te helpen.

Mocht u, of uw klanten, vraagstukken op het gebied van Enterprise Client Management (SCCM), Exchange (Online) en Enterprise Mobility (Intune, Azure AD, Conditional Access, Identity Protection, Information Protection, modern management, etc) hebben, neem dan gerust contact met me op.

Tot snel,

Peter Daalmans